Historie
Familien består af Tobias, 18, Marcus på 15, far Kasper, mor Charlotte og Chili, 9, samt vores dygtige jagthund Carlo vil gæsterne helt sikkert også komme til at hilse på.
Senest nye beboere på frugtplantagen er Isa Brown hønsene i hønsegården.

Kasper som først er uddannet Guldsmed, men de seneste 20 tillige har arbejdet som Arborist og jæger ville på landet, men hustru Charlotte ville blive i byen, vores ældste søn Tobias er ved at uddanne sig til skov- & naturtekniker og Arborist og vil også gene lidt på landet, men i byen   -dette har været dialogen gennem 20 år  -og så kom muligheden, der kunne gøre alle glade, Frederiksens Frugtplantage på Lillevangsvej 3 i Vindinge-Lillevang ved Roskilde blev sat til salg efter 115 år i familien Frederiksens eje.

Kasper & Tobias Meyer driver til daglig KM Træpleje ApS, hvis hovedbeskæftigelse er  fældning og beskæring af træer og buske herunder risiko-træer mm. Frugtplantagen er dog noget helt andet, men faglig og praktisk viden og erfaring gennem 20 år fra Træpleje-branchen hjælper en del. Pt. Vi satser på selv-pluk, salg af most og honning af egen produktion.

Charlotte Meyer er i øvrigt selv vokset op i baglokalet til ”Royal Bageren” på Københavnsvej, som hendes forældre havde i 40 år. Hun er først uddannet inden for jura, ejendomsadministration og regnskab, men nu folkeskolelærer på Nordskolen i Jyllinge. Charlotte & Kasper har være selvstændige gennem mange år i Roskilde men var ofre i finanskrisen og Roskilde banks krak.

Familien Meyer overtog plantagen den 1. juni 2019, men flyttede allerede ind i hovedhuset den 1. april 2019.

Plantagens åbningstider blev fra start udvidet fra få tider om ugen i højsæsonen til hver dag -også weekenden juni – november, og som noget nyt kan man købe hjemmebagt kage, kaffe/the og andre skønne lette anretninger herunder Tapas til at nyde i plantagen.

Dette har gjort at flere og flere nu bruger et besøg her i vores dejlige frugtplantage som en familie-, venne -/veninde- og firmaudflugt, samt til forretningsmøder m.v. -specielt i disse tider.

2021 sæsonen forventer vi at udvide vores dejlige café med 8 dobbelt glasdøre, så der vil være en skøn udsigt over plantagen. Caféen vil byde på daglige forfriskelser, lette anretninger, kage og andre delikatesse med plantagens frugter, bær og nødder, samt periodiske arrangementer som fredags cocktail-bar, konferencer, foredrag o.lign.

Det vil også være muligt at leje lokalerne til afholdelse af fester som bryllup, barnedåb, konfirmation, fødselsdage mm. Hertil kan tillige bestilles forplejning og personale.